OakPoint InfoSystems

Företaget

OakPoint InfoSystems är ett teknik- och tjänsteföretag baserat i Upplands Väsby och Knivsta. Vi vänder oss till både privatpersoner, företag & föreningar i norra StorStockholm (Lidingö, Upplands Väsby, Vallentuna, Märsta & Sigtuna) samt Knivsta & Uppsala.

OakPoint InfoSystems säljer, hyr ut, installerar, reparerar, felsöker och monterar det mesta när det gäller datorer, servrar och nätverk. Vi hjälper till med det mesta från löpande underhåll & installationer till akuta insatser vid exempelvis virusattacker eller hårddisk- och serverkrascher. Vi har ett modernt datalab där vi kan genomföra avancerade reparationer av hårdvara och felsökning av mjukvaruproblem.

Om du vill går vi gärna in i djupare samarbeten med våra kunder där vi kan ta ett totalansvar för ditt företags hela informationsflöde; exempelvis – backupsystem, dokumenthantering, e-post, telefoni, Internet, affärssystem etc.

- Du väljer oss när du vill ha bra och snabb service

Bolaget erbjuder även högkvalitativa tjänster för informationssökning och informationsanalys.

Bolaget startades i december 2003 men grundaren har varit verksam i branschen sedan 1993 och verkat framför allt i Upplands Väsby och Central Stockholm med många nöjda kunder.
Bolaget erbjuder idag såväl ny som begagnad datorutrustning som du antingen köper eller hyr av oss – i samarbete med Enterprise Business Support erbjuder vi exempelvis möjligheten att hyra ett komplett kontor. Du kan hyra såväl serverar och datorer som kontorsmöbler, kaffemaskiner och kopiatorer. Behöver du öka din personalstyrka eller minska den så gör du det utan att behöva göra dyra it- och möbelinvesteringar. Detta är vad vi kallar för BusinessFlex!

Vision

OakPoint InfoSystems vision är ett problemfritt datoranvändande för alla.