Sälja begagnad utrustning - vi köper nya & gamla datorer laptops, pc, skrivare och annan IT-utrustning

 

Datorer & servrar som tar plats i förråden?
Kontakta oss när det är dags att sälja dator. Vi köper bärbara datorer, stationära, servrar - skrivare och annan IT-utrustning. Vi köper allt begagnat från enstaka enheter till större partier till rätt pris. Om du har äldre begagnade datorer eller trasig utrustning är det inte alltid du kan få någon ersättning men vi kan ofta hämta den kostnadsfritt för vidare distribution till elektronikåtervinnig.

Begagnade datorer
Vi köper era begagnade datorer, laptops, server, skrivare, projektorer mm. Vi är även intresserade av defekt, trasig, uttjänt eller skadad utrustning. Vid köp av begagnad IT utrustning gör vi först en besiktning av det parti ni vill sälja varefter ett eventuellt köp kan genomföras. Den utrustning som ej går att reparera eller bedöms för kostsam att laga - kommer att lämnas till våra samarbetspartners för materialåtervinning. Vi kan köpa delar av eller hela er begagnade it-park. Vi finns i Upplands Väsby (mellan Stockholm-Arlanda) men kan givetvis hämta i hela Stockholmsområdet samt Knivsta, Uppsala och Västerås. Vid större partier hämtar vi i hela landet. OakPoint InfoSystems AB är anslutna till El-Kretsen.

Dataredering & destruktion av information
Vi erbjuder även tjänster inom informationsdestruktion & dataradering där eventuell kvarvarande information på övertagen såld utrustning kan raderas fullständigt och oåterkalleligen.
På begäran kan vi även utfärda datadestruktionscertifikat. Kontakta oss för kostnad. Tjänsten datadestuktion erbjuds även som fristående tjänst där utrustningen inte säljs till oss. Priser från 198kr +moms per enhet.

Pris: Beroende på antal, skick och modell

 

Kontakta oss på telefon eller via mejl.    
Denna sida ingår som en del i en företagswebb - klicka här för att komma till startsidan.